prof-dr-selcuk-ozdemir-biyografi

14 Nisan 2018, Cumartesi yapılacak olan Tarsus SEV School Maker Faire’e konuşmacı olarak katılacak olan Prof. Dr. Selçuk Özdemir biyografisi aşağıdadır:

Ünvanı: Prof.Dr. -.Prof. Dr.
BÖTE Bölümleri kurulmadan çok önce lisans eğitimi yıllarında başladığı eğitimde teknoloji kullanımı çalışmalarına harcadığı 25 yıldan sonra:
* Teknopark kanunu kapsamında kurduğu eğitim ar-ge firmasını sıfırdan alanında Türkiye’nin en büyük firmalarından birisi yapmanın ,
* Yurtiçinden ve yurtdışından yatırımcıların ilgisini çeken eğitsel inovasyonlara imza atmanın,
* Eğitimin de Ar-Ge’sinin olabileceğine başta en yakınları olmak üzere birçok kişiyi inandırmanın,
* Eğitimden başka çıkışı olmayan ülkemize sanayi devrimi sonrası okulculuğunda alternatif yollar sunmanın manevi keyfini süren bir “bilgi çiftçisi”

Selçuk Özdemir is a “knowledge farmer”, beginning his works in his undergraduate years long before the CEIT departments were established. He enjoys the spiritual pleasure of:
* Establishing an educational R&D company as part of the Technopark laws and making it one of Turkey’s largest companies in the field of educational technologies,
* Signing educational innovations that attract investors from home and abroad,
* Creating belief on that education also can be a subject to R & D,
* Offering alternative ways of schooling for the post- industrial revolution period.